OM OSS

Busskameratene AS er et selskap som ble etablert i 2014 og har i dag 6 busser. Vårt kontor ligger på Årnes. Flere av bussene er stasjonert i Oslo.


Vi tilbyr tilrettelagte turer både for private og bedrifter. Med spesial-tilbud for borettslag og andre lag og foreninger. Vi kjører hvor du vil, når du vil, kortere og lengre turer både i inn- og utland, samt transport til og fra flyplass. Punktvis:


• Tur etter eget program
• Turer i inn- og utland
• Dagsturer og flere dagers turer
• Skoleturer, firmaturer
• Idrettslag
• Borettslag-, lag og foreningsturer
• Konsert- og arrangementsturer
• Transfer til og fra flyplass


Reisegarantifondet er vi medlem av så du reiser økonomisk trygt og godt med oss! Mer om Reisegarantifondet.


Moderne turbusser med høy komfort for en behagelig tur, med hyggelige og erfarne sjåfører.


Kontakt oss gjerne på vårt kontaktskjema, eller henvend deg på e-post eller telefon.

Fakta

  • Busskameratene AS er et selskap som ble etablert i 2014 og har i dag 6 busser.


  • Vårt kontor ligger på Årnes, men vi har flere av bussene stasjonert i Oslo.


  • Erfarne sjåfører og reiseledere / guider, og promillelås i flere av våre busser.


Forskjellige typer busser til alle behov, som nyere turbusser av høyeste Euro6-standard, også med rullestolheis, og busser i størrelse fra dobbeltdekker ned til minibuss. I tillegg har vi konferansebuss / partybuss med sittegrupper og bord som gjør turen mer sosial. Se oversikt over våre busser her.


Skal du på tur med Borettslaget?

Vi tilrettelegger turer for borettslag og andre lag og foreninger, idrettslag, korps, bedrifter, skoler, barnehager eller private arrangement? Vi kjører små og store grupper, og tilbyr ulike typer transporter, som transfer tur/retur, dagskjøring, gruppeturer, pakketurer.


Eget tilbud for borettslag, lag og foreninger.

Våre samarbeidspartnere gjør at ingen oppdrag blir for store. Blant annet samarbeider vi med 


Hvorfor velge buss? Å velge buss som transportmiddel skal oppleves som en trygg, sikker og komfortabel måte å reise på. Utleie av buss betyr at du får en ren og pen og behagelig buss som tilpasser seg deg i stedet for at du må vente til det passer tidsskjemaet. Se våre busser.

Fordeler med minibuss er at den har mange goder for en relativt liten gruppe mennesker som dra et sted samlet, og som ikke bruker kollektivtransport. Du kan selvfølgelig fint også bruke minibuss på lengre avstander. Mange grupper har også sett på det å leie minibuss som en god ide dersom de skal i selskap og skal til sånn omtrent samme sted etterpå. Dermed sparer man tid på å vente på taxi. Mer om minibuss.

Reis behagelig med turbuss som gjerne brukes på lengre reiser. Velger du turbuss får du flere gode fordeler. For det første vil vi garantere at vår turbuss kommer til rett tid på rett sted. For det andre vil alle fasiliteter fungere på topp, fra toalett til kjøleskap. For det tredje skal alt se rent og behagelig ut og vi garanterer at våre turbusser har gode seter med bord, lys og luft i tillegg til toalett, kjøkken, cd, dvd, radio, mikrofon.

Hyggelige og erfarne sjåfører som bringer dere i vår turbuss trygt frem, sommer som vinter. I tillegg til å kjøre komfortabelt vil de informere om bussen, utstyr og sikkerhet ombord, samt være behjelpelige med det meste for å gjøre reisen behagelig.