OM OSS

Busskameratene AS er et selskap som ble etablert i 2014 og har i dag 6 busser. Vårt kontor ligger på Årnes, men vi har flere av bussene stasjonert i Oslo.

Forskjellige typer busser til alle behov

Vi har nyere turbusser av høyeste Euro6-standard, også med rullestolheis. Og busser i størrelse fra dobbeltdekker ned til minibuss. I tillegg har vi konferansebuss/partybuss med sittegrupper og bord som gjør turen mer sosial.

Se oversikt over våre busser her.


Skal du på tur med Borettslaget?

Vi tilrettelegger turer for borettslag og andre lag og foreninger, idrettslag, korps, bedrifter, skoler, barnehager eller private arrangement? Vi kjører små og store grupper, og tilbyr ulike typer transporter, som transfer tur/retur, dagskjøring, gruppeturer, pakketurer.


Eget tilbud for borettslag, lag og foreninger.

Vi har også mange samarbeidspartnere som gjør at ingen oppdrag blir for store. Blant annet samarbeider vi med 


Hvorfor velge buss?

Å velge buss som transportmiddel skal oppleves som en trygg, sikker og komfortabel måte å reise på. Utleie av buss betyr at du får en ren og pen og behagelig buss som tilpasser seg deg i stedet for at du må vente til det passer tidsskjemaet.

Fordeler med minibuss

En minibuss har mange goder for en relativt liten gruppe mennesker som dra et sted samlet, og som ikke bruker kollektivtransport. Du kan selvfølgelig fint også bruke minibuss på lengre avstander. Mange grupper har også sett på det å leie minibuss som en god ide dersom de skal i selskap og skal til sånn omtrent samme sted etterpå. Dermed sparer man tid på å vente på taxi.

Reis behagelig med turbuss

Turbuss brukes gjerne på lengre reiser. Velger du turbuss får du flere gode fordeler. For det første vil vi garantere at vår turbuss kommer til rett tid på rett sted. For det andre vil alle fasiliteter fungere på topp, fra toalett til kjøleskap. For det tredje skal alt se rent og behagelig ut og vi garanterer at våre turbusser har gode seter med bord, lys og luft i tillegg til toalett, kjøkken, cd, dvd, radio, mikrofon.

Hyggelige og erfarne sjåfører

som bringer dere i vår turbuss trygt frem, sommer som vinter. I tillegg til å kjøre komfortabelt vil de informere om bussen, utstyr og sikkerhet ombord, samt være behjelpelige med det meste for å gjøre reisen behagelig.

Fakta

  • Busskameratene AS er et selskap som ble etablert i 2014 og har i dag 6 busser.


  • Vårt kontor ligger på Årnes, men vi har flere av bussene stasjonert i Oslo.


  • Vi er medlem av Reisegarantifondet, så du reiser trygt og godt med oss.


  • I tillegg har vi erfarne sjåfører og reiseledere / guider, og promillelås i flere av våre busser.

Adr: Leirvegen 20, 2150 Årnes

Org.nr: 914752825

Copyright © All Rights Reserved